06/01/2017 - 11:53

Σάκης Ρουβάς: Την καλύτερη έκπληξη για τα γενέθλια τού την έκανε η Κάτια Ζυγούλη!

Την τιμητική του είχε την Πέμπτη ο Σάκης Ρουβάς αφού όλοι έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του. Από όλες τις εκπλήξεις όμως η καλύτερη ήταν αυτή της συντρόφου του, Κάτιας Ζυγούλη. "Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Ευχαριστώ την αγάπη μου", έγραψε ο ίδιος ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την τούρτα που έσβησε με την μητέρα των παιδιών του.

Μπορεί την προηγούμενη ημέρα να την πέρασε στα γυρίσματα του The Voice of Greece, όπου του έκαναν μία ακόμη έκπληξη, αλλά ανήμερα των γενεθλίων του γιόρτασε με την Κάτια. 

"Η σχέση μας με την Κάτια είναι σχέση ζωής. Μια σχέση που έχει δοκιμαστεί, έχει αντέξει, μια σχέση που στηρίζεται στην αλήθεια και των δυο μας και πάνω απ' όλα στην αγάπη. Η Κάτια δεν νιώθει ανταγωνιστικά όσον αφορά τη σχέση μου με τον κόσμο, η οποία υπήρχε άλλωστε πριν ακόμα γνωριστούμε. Είναι απόλυτα εξοικειωμένη και περήφανη", είπε ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. Σχολιάστε το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!