10/01/2017 - 09:30

Αρτέμης Σώρρας στο ΌΛΑ: Τα 600 δισ., το μετάλλιο από τη Ρωσία, το ΔΝΤ και οι εκλογές

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών μίλησε για την ανάγκη «να μην πιστεύεις αλλά να γνωρίζεις», τη φορολογική του δήλωση και την «Ελλήνων Συνέλευσις»

Η συνέντευξη του πιο πολυσυζητημένου προσώπου των ημερών, του Αρτέμη Σώρρα, το βράδυ της Δευτέρας στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 τα είχε όλα. Ατάκες, εκνευρισμό, σκληρές ερωτήσεις, σόου, με συνεργάτες του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις να του πηγαινοφέρνουν έγγραφα και τσάντες, παράσημα με τα οποία υποστήριξε ότι έχει τιμηθεί από τη Ρωσία ως εθνικός ήρωας, την αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Ο κ.Σώρρας επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δις, τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες. Το μόνο που ξέχασε, παρά το πακτωλό εγγράφων που είχε απλώσει στο τραπέζι της εκπομπής, ήταν να έχει μαζί του καταθετήριο της τράπεζας του Μόντρεαλ, το οποίο είπε ότι θα παρουσιάσει σε επόμενη εκπομπή...

«Είμαι διαχειριστής τριών τρισεκατομμυρίων»


Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2.875.000.000 δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο και του οποίου η εγκυρότητα έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο. Και από τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια, κατέθεσε τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε μορφή έξι ομολόγων σε τράπεζα στο Μόντρεαλ για να διατεθούν υπέρ του ελληνικού λαού.  Η πραγματικότητα είναι, ότι στην περιβόητη δίκη του 2013, οι μηνυτές του κ.Σώρρα δεν απέδειξαν ότι ο Πατρινός επιχειρηματίας έχει στη διάθεσή του το αμύθητο ποσό.  Όμως το δικαστήριο δεν απεφάνθη και ότι τα έχει.

 

«Λαδέμπορας ο Γεωργιάδης»


Ένας από τους μυνητές του Αρτέμη Σώρρα ήταν ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συχνά επαναλαμβάνει, ότι ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» ισχυρίζεται ότι εισέπραξε το παραπάνω ποσό από την πώληση στους Αμερικανούς διαστημικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Ο αμφιλεγόμενος καλεσμένος διέψευσε τα περί διαστημικής τεχνολογίας και έφτασε στο σημείο να μιλήσει προσβλητικά για τον αντίπροεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον «λαδέμπορα». Δεν απάντησε όμως πώς και γιατί τοποθετήθηκε ο ίδιος διαχειριστής του επικαλούμενου συμβολαίου των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων:  «Όταν με ρώτησε μία δημοσιογράφος, της απάντησα ότι τα έκλεψα» είπε αστειευόμενος και επιχειρώντας να περάσει με ντρίπλα την ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη. Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να παρουσιάσει το καταθετήριο στην τράπεζα του Μόντρεαλ, ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις έκανε ότι ψάχνει για λίγο τα χαρτιά του και στη συνέχεια απάντησε: «Θα σας το δείξω στην άλλη εκπομπή». Παράλληλα υποστήριξε ότι είναι και κληρονόμος μετοχών της Τράπεζας Ανατολής. Συγκεκριμένα 40 μετοχών που του άφησε η γιαγιά του, επίσης τεράστιας αξίας.

 

Ο Αρτέμης Σώρρας «αποκάλυψε», ότι αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του από τα 600 δισεκατομμύρια, υπάρχουν άλλα 115 τρισεκατομμύρια στις ελληνικές τράπεζες τα οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις μας τα κρύβουν: «Τα δικά μου 600 δις είναι τυρόπιττες μπροστά στα 115 τρισεκατομμύρια απο τα παγκόσμια ταμεία, τα οποία είναι  πιστοποιημένα απο τις κυβερνήσεις μας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας» είπε χαρακτηριστικά ο καλεσμένος της εκπομπής.

«Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»


Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα είναι υποψήφιος. Πάντως όταν πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα, ο κ. Σώρρας είχε δηλώσει ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις και μόνος σκοπός του ήταν να σώσει την Ελλάδα ως πατριώτης. «Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας. Και εγώ σήμερα είμαι πρόεδρος διορισμένος. Θα κάνουμε συνέδριο για να δούμε αν θα είμαι πρόεδρος ή θα είναι κάποιος άλλος».

Υπόθεση δολοφονίας ψυχιάτρου


Ο Αρτέμης Σώρρας κράτησε αποστάσεις από την υπόθεση δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία, στην οποία θύτης και θύμα ήταν μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις». «Είναι σαν να μου λες ότι αν τσακωθούν δύο μέλη μου είμαι υπεύθυνος εγώ. Η κοπέλα την επόμενη ημέρα θα πήγαινε να ανοίξει το γραφείο της Λαμίας. Τον άλλο τον είχαμε διώξει ήδη μία εβδομάδα, για θέματα εσωτερικής διαδικασίας. Όλα αυτά που λέει μέσα είναι γελοιότητες, πράσινοι δράκοι, δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά. Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Πάντως τα δικά μας γραφεία είναι σκληροπηρυνικά στη δομή τους» σχολίασε ο Αρτέμης Σώρρας.

 

Τα best off του Αρτέμη Σώρρα


Εκτός όμως τα 600 δισ. και τα 3 τρισ., την εξόφληση του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους και τη δολοφονία της παιδοψυχολόγου στη Λαμία που απασχόλησαν εκτενώς το «Όλα ξεκόλλα», ο Αρτέμης Σώρρας αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, πολιτικά και μη. Παραθέτουμε τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις του:

- «Εγώ είμαι ο Εωσφόρος, αυτός που φέρνει το φως είναι ο Εωσφόρος. Ποιος ειναι, ο διαβολος μωρέ; Καλα μωρέ σας έχουν ψήσει ότι είναι κάποια ανθρωπάκια με κερατάκια; Αυτά θα τα λιώσει όλα μαζί, πλάκα μας κάνετε τώρα;».

- «Εμένα με βλέπεις με αμερικάνικα ομόλογα, αλλά είμαι ήρωας για τη Ρωσία. Έχω πάρει και παράσημο» είπε, δείχνοντας ένα μετάλλιο και μία κόκκινη κάρτα που έφεραν το όνομά του.  Όταν ρωτήθηκε γιατί τον παρασημοφόρησε η Ρωσία, άφησε και πάλι το μυστήριο να διαχυθεί στην ατμόσφαιρα: «Αυτοί είχαν ένα λόγο να μου το δώσουν».

- «Το ΔΝΤ είναι κάτι υπαλληλάκια δικά μου και δεν μπορούν αυτά τα ζωντανά ούτε να με πιστώσουν ούτε να με δανείσουν. Ως Κυβέρνηση “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν διανοείστε τι θα γίνει στον παγκόσμιο ιστό».

- «Αύριο θα σπάσω τα capital controls, τα οποία είναι ανύπαρκτα. Αύριο το πρωί θα πάω στην τράπεζα να εισπράξω δύο επιταγές. Αν δεν μου τα δώσουν μετρητά, θα τους κλείσω στη φυλακή. Θα φωνάξω την αστυνομία να συλλάβει τον τραπεζίτη».

 

- «Είμαι ενάντια σε κάθε τι παραολυμπιακό και όχι απέναντι στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Αυτοί (που με κατηγορούν) έχουν βάλει το ρατσισμό και έχουν διαχωρίσει τους ανθρώπους σε ανάπηρους και μη. Εξάλλου στα επόμενα σχέδιά μας είναι μέσα οι ευπαθείς ομάδες. Οτιδήποτε “παρά” είναι λάθος, παρά φύσιν, παράνομος, παραολυμπιακοί. Γιατί πάμε στους Παραολυμπιακούς και χειροκροτάμε; Θέλεις να τρέξεις αδελφέ μου; Πήγαινες. Έχεις ένα πόδι και δεν τρέχεις. Και τι να κάνουμε τώρα; Ας μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν μπορούν».

- «Όποιος με πιστεύει είναι βλάκας. Θα πρέπει να μην πιστεύεις, αλλά να γνωρίζεις. Όποιος πιστεύει, δεν γνωρίζει. Αυτοί  που βλέπετε στα γραφεία μου είναι αυτόνομοι. Με αυτούς τα βάζετε. Δεν τα βάζετε με εμένα, δεν μπορείτε. Περιμένω το οικονομικό έγκλημα και το FBI να με ελέγξουν, να μου κλείσουν και ραντεβού. Και έχουν αργήσει».

- «Κάνω φορολογική δήλωση, αλλά τίποτα, σκουπίδια. Δηλώνω όσα δηλώνει και ο Τσίπρας. Η Ανεξάρτητη Αρχή δεν είναι εφορία, είναι μια ιδιωτική εταιρεία μέσα στην Ελλάδα μας. Αυτό θα πρέπει να το αποτινάξουμε». 

 Σχολιάστε το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

ΚΑΙ11/01/2017 - 10:12:28

ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑffgffgfg..ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...

ναι11/01/2017 - 10:04:09

ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ ΨΙΤ,ΟΣΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥΦΕΣ.ΑΥΤΗ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΜΕΝΕ Κ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΡΙ,ΧΤΥΠΑΓΕ ΠΕΝΤΑΩΡΑ

ναι11/01/2017 - 10:03:03

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΕΦΑΓΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ,ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

ΚΙ11/01/2017 - 09:57:31

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ ΨΙΤ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...Η ΓΝΗΣΙΑ ΨΙΤ ΕΒΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ...ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑffgffgfg..

εε11/01/2017 - 09:22:05

ΚΑΛΑ Η ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ.ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΑ Κ ΟΛΙΓΟΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ Κ ΔΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΗΝ ΨΙΤ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

ΠΑΡΤΑ10/01/2017 - 18:37:30

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΑΡΧΙ Κ ΜΕΤΑ ΩΣ ΚΑΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΙΚ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΝΙΚ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ..ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΨΙΤ ΦΥΣΙΚΑ.

ΚΑΙ10/01/2017 - 17:24:32

ΤΗΝ ΨΙΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΝΗΣΙΑ...

Σώρας10/01/2017 - 17:24:17

Εffgffgfg ΧΑΡΤΑΕΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΕΕΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΥΚΛΟΣ Κ ΠΑΙΔΑΡΟΣ

ΟΧΙ10/01/2017 - 17:23:09

ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕffgffgfg...ΠΧ,ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΑΜΕΣΩΣ...

;10/01/2017 - 16:41:21

ΔΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΙΚ ΕΣΥ ;

ΑΡΧΙ10/01/2017 - 16:38:47

ΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΜΑΟ ΚΑΙ ΨΙΤ...ΑΜ ΔΕ...ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...

ΨΙΤ 10/01/2017 - 16:36:49

ΚΟΡΙΙΙΤΣΙΑ, ΕΧΩ ΠΟΥΝΤΙΑΣΕΙ...ΦΤΑΡΝΙΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΕΕΧΕΙΑ..ΜΗΠΩΣ Ν ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ;

ΜΑΟ 10/01/2017 - 16:34:56

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΤΟΥΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΝΙΟΥΝΤ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ; ΓΚΑΛΟΠ ΤΩΡΑ..

ΨΙΤ 10/01/2017 - 16:33:18

ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΩ ΤΣΙΤΣΙΙΙΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ...ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΟΥ..ΑΑΑΧΧΧΧ

ΣΥΝΝΕ10/01/2017 - 15:37:25

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΟΥ

ΠΑΕΙ10/01/2017 - 15:34:50

Η ΜΛΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ,ΔΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ

Μ10/01/2017 - 15:33:51

Η ΨΙΤ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

ΕΛΑ10/01/2017 - 15:32:41

ΗΡΕΜΑ ΗΡΕΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ?

ΤΙ10/01/2017 - 15:31:45

ΡΑΝΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ

.10/01/2017 - 15:31:00

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΛ

ΣΟΡΥ10/01/2017 - 15:30:37

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

ΡΑΝΙΑ10/01/2017 - 15:29:46

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΕΣ

ΨΙΤ10/01/2017 - 15:28:57

ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΟΤΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ

ΕΛΑ10/01/2017 - 14:56:34

ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΙΚ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

ΤΙ10/01/2017 - 14:29:19

ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΡΔΑ...ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΡΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ...

.10/01/2017 - 14:19:45

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΩΣ ΣΟΡΥ Κ ΚΑΝΕΙ Ο, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...ΡΑΝΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

ΡΑΝΙΑ10/01/2017 - 14:17:30

ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΡΑΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

ΤΙΠΟ10/01/2017 - 14:16:03

ΤΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ...

ΡΑΝΙΑ10/01/2017 - 14:14:44

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΤ ΑΠΟΡΩ...ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ...ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ

ΣΟΡΥ10/01/2017 - 13:59:01

ΕΠΙΣΗΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ Κ ΗΤΑΝ ΜΛΚΑΣ;ΕΣΕΙΣ ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΜΛΚΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΟΥΣ

ΣΟΡΥ10/01/2017 - 13:57:47

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΨΙΤ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΗΤΑΝ Κ Η ΡΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ.Η ΨΙΤ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΚΙ,ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΣ,ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ.ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΛΗΣΕ ΑΥΤΟ

.10/01/2017 - 13:47:32

ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛffgffgfg.ΚΙ ΑΛffgffgfg..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ράνια10/01/2017 - 13:41:49

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΕΝΑ.....ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ....ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

ΠΑΡΤΑ10/01/2017 - 13:29:40

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ.ΠΙΟ ΧΑΖΟΡΟΜΑΝΤΙΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.ΤΡΩΣ ΑΜΑΣΗΤΟ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ;

Ράνια10/01/2017 - 12:46:34

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ......Ο ΚΑΘΕffgffgfg ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΆΠΟΨΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....

Ράνια10/01/2017 - 12:46:04

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΜΕ'' ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΟΠΩΣ Η @ΨΙΤ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.....ΑΤΟΜΑ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΑ, ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ, Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ @ΨΙΤ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕ

Ράνια10/01/2017 - 12:45:13

ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΛΟfgΣ ΤΗΣ....ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ''ΠΕΣΟΥΜΕ'' ΠΆΝΩ Ο Εffgffgfg ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....ΤΕΛΟΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ

Ράνια10/01/2017 - 12:40:30

ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ: fgfg ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΩΣΤΟΣΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ....ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΙΚ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΚΑΚ

ΝΙΚΟΣ10/01/2017 - 12:35:29

ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο.ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΡΑΝΙΑ

Ετσι10/01/2017 - 12:33:53

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.Κ ΧΑΙΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΛΕΣ Κ ΞΑΝΑΛΕΣ ΠΟΣΟ Σ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Κ ΠΟΣΟ ΘΕΣ Ν ΤΗ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ Σ ΜΙΛΑ ΩΣ ΜΑΟ Κ ΔΕ Σ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΙΤ.ΚΟΙΝΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Γ ΤΑ ΚΑΛΑ

Ετσι10/01/2017 - 12:31:42

Κ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ Σ ΨΙΛΟ ΠΑΛΙ.Ο ΜΑΟ ΕΔΕΙΧΝΕ Ν ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ Γ Τ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ...Κ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΨΙΤ; Ο ΜΑΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Ν ΑΝΑΒΕΙ ΦΥΤΙΛΙΕΣ Σ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙ

Μ10/01/2017 - 12:31:19

Η ΨΙΤ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ

Ετσι10/01/2017 - 12:29:34

ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ Κ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΟ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΨΙΤ.ΤΗΣ ΨΙΤ ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΑΝ Τ ΝΕΥΡΑ ΓΤ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ Σ ΠΡΩΗΝ Κ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΟΤΙ Ο ΜΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΙΤ Κ Τ

Ράνια10/01/2017 - 12:28:15

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ: ΦΤΑΝΕΙ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ''ΝΤΟΚfg'' ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ......ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ''ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠ' ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑ

Κ.Φ10/01/2017 - 12:26:05

ΡΑΝΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΕΙΙΙΣΑΙ.ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙ ΕΝΑ Κ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ.Κ ΑΥΤΗ Σ ΕΚΤΙΜΑΑΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΗ ΚΑΗΜΕΝΟΥffgffgfgΗ ΨΙΤ ΕΓΙΝΕ ΜΑΟ Σ ΛΕΕΕΕΜΕ.ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Σ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Ράνια10/01/2017 - 12:24:45

ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.....

Γειά 10/01/2017 - 12:24:09

ΟΣΟ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ Γ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ Κ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΙΤ.ΕΜΜΟΝΙΚΟ Κ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.ΤΗ ΒΡΙΣΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ "ΟΤΙ ΑΝΑΒΕΙ ΦΥΤΙΛΙΕΣ"ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Σ ΚΑΤΟΠΙ Κ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑΝΕ..ΓΤ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑ

Ράνια10/01/2017 - 12:23:49

ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟΝ, ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ @ΨΙΤ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ.....ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ.....ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΩ ΚΑΠΟΙΑ

Ράνια10/01/2017 - 12:23:08

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΣΑΣ''...ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ, ΠΌΌΌΌΌΣΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ....ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ....ΟΠΟΤΕ, ΚΑΛΆ ΚΆΝΕΙ Η ΚΟΠΈΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΆ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ....ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠ

Ράνια10/01/2017 - 12:22:35

ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΌΒΛΗΜΆ ΣΟΥ....ΆΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΆΦΡΟΙ ΣΤΟ ΣΆΊΤ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ''ΣΕΙΣ''

Ράνια10/01/2017 - 12:21:41

ΜΕ ΤΗΝ @ΨΙΤ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΥΡ, ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΦΥϊΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ....ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ, ΕΚ

010/01/2017 - 12:20:17

ΟΥΤΕ ΥΠΝΗΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΠΤ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΝΟ Γ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ, ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Η ΚΟΠΕffgffgfgΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΣΟ ΜΟΝΟ.

010/01/2017 - 12:18:35

Η ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ Σ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΕΖ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.ΤΩΡΑ ΩΣ ΜΑΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ Σ ΦΛΩΡΙΝΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ Κ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΡΙ.ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ, ΟΥΤΕ Π

.10/01/2017 - 12:16:08

Η ΨΙΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΟ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; Η ΨΙΤ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΛΩΣ ΝΙΚ ΒΡΕ ΡΑΝΙΑ.ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

,10/01/2017 - 12:13:56

ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΨΙΤ ΤΟΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ;

Ράνια10/01/2017 - 12:07:54

ΕΚΤΙΜΩ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΕΓΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΚ....

Ράνια10/01/2017 - 12:07:30

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΝΑ ΚΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ....ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ....ΠΡΟΣ @ΕΝΩ: ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ..ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, (ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΤΑΤΗ @ΨΙΤ, ΠΟΥ ΥΠΕΡ ffgfg

ΜΑΟ10/01/2017 - 11:04:24

ΣΥΓΝΩΜΗ.

@ΜΑΟ10/01/2017 - 11:00:05

μην πυρΟβΟλας. ΤΟ "ΕΝΩ" ήταν απάντηση στην ΨΙΤ

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:59:56

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ.ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥΣ.

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:56:36

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

ΕΝΩ10/01/2017 - 10:52:18

ΕΣΥ ΨΙΤ, ΝΙΚΟ, ΛΙΖ, Ράνια μας εχεις τρελανει στα βαθυστΟχαστα

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:50:06

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ.ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΩΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ.

ΧΑΧΑ10/01/2017 - 10:45:50

ΜΑΟ, ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟ Σ ΜΜ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:43:44

ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΤΡΟΛ ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΩ.

ΜΑΟ 10/01/2017 - 10:42:56

ΤΙΠΟΤΑ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ;

ΜΑΟ 10/01/2017 - 10:42:22

ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..ΒΓΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΥΜΝΗ ΔΙΠΛΑ Σ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ Μ ΤΗ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ Μ Τ ΚΑΡΌΤΟ ΠΟΥ ΧΕ ΓΙΑ ΜΥΤΗ Ο ΧΙΟΝΟΥΛΗΣ.Σ ΒΑΙΜΠΕΡ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:37:53

ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΨΙΤ 10/01/2017 - 10:34:33

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ....ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ.....ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:30:40

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΝ ΚΙ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ.

@ΜΑΟ10/01/2017 - 10:28:35

ΒΡΕ ΜΑΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙfgΡΑ) ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ. ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ

ΜΑΟ10/01/2017 - 10:16:19

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΩΡΡΕΣ.ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.