11/01/2017 - 17:21

Ο υπέροχος λόγος που η Σάσα δεν πήγε στην τελευταία ομιλία του πατέρα της

Ενώ η Μισέλ Ομπάμα και η μεγάλη κόρη της Μάλια ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν τη συναισθηματική αποχαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου στη γενέτειρά του, το Σικάγο, η μικρότερη κόρη του προεδρικού ζεύγους δεν ήταν εκεί.

Σε μια ομιλία όπου ο Μπαράκ Ομπάμα δεν άντεξε και δάκρυσε, μιλώντας για τη σύζυγό του και την εξαιρετική της παρουσία στον Λευκό Οίκο όλα αυτά τα χρόνια, με τη Μάλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όλοι παρατήρησαν την απουσία της Σάσα.

Στο twitter δημιουργήθηκε hashtag «πού είναι η Σάσα» με τους χρήστες να κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να κάνει η 15χρονη μέσα στον Λευκό Οίκο. Κάποιοι έγραφαν ότι η νεαρή θα μπορούσε να στήνει παγίδες στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ (όπως στην ταινία Home Alone).

 
 Follow
Tammi LaTela @TLaTela

But for real, where is Sasha Obama?

     
  •  
     1,0411,041 Retweets
  •  
  •  
     2,0602,060 likes
 


Στην πραγματικότητα, ο λόγος ήταν απλός και τετριμμένος, αφού η 15χρονη είχε εξετάσεις στο σχολείο της το επόμενο πρωί. Ναι, ακόμα και η κόρη του Πλανητάρχη δεν μπόρεσε να δικαιολογηθεί για να χάσει τις εξετάσεις της. Η μάλλον η οικογένειά της δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο, αφού σίγουρα θα μπορούσε να αλλάξει το πρόγραμμα των εξετάσεων αν ήθελε. Ομως, απλά δεν ήθελε να αναστατώσει ένα ολόκληρο σχολείο, όσο σημαντική κι αν ήταν αυτή η περίσταση τόσο για τη Σάσα όσο και για ολόκληρη την Αμερική.

«Θα το χρησιμοποιήσω αυτό την επόμενη φορά που ο γιος μου θα θέλει να κάνει κοπάνα από το σχολείο» έγραψε μια μητέρα στο twitter.

Τελικά το μυστήριο έλυσε ο Mark Knoller, Ανταποκριτής του Λευκού Οίκου για το CBS News, ο οποίος δήλωσε πως αξιωματούχος του Λευκού Οίκου τον ενημέρωσε ότι η νεαρή έμεινε στην Ουάσιγκτον, επειδή είχε εξετάσεις στο σχολείο της το επόμενο πρωί».

Για του λόγου του αληθές, κυκλοφόρησε ακόμα και το πρόγραμμα του σχολείου της Σάσας στο twitter:

«Ενας ακόμα λόγος για να αγαπάμε αυτή την υπέροχη οικογένεια» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

 Follow


Σχολιάστε το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!