Γάμος στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστη παρουσιάστρια παντρεύεται το καλοκαίρι!

0

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του διανύει γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έρχονται τα ευχάριστα νέα του γάμου.

Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη οι οποίοι θα παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι είναι έγκυος. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία ενός μωρού και στην λεζάντα, έγραψε: «Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ θα το παρουσιάζουμε δύο. Παρακαλώ για την κατανόηση σας. Και τη δική του, βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά»!

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, το ζευγάρι επιθυμεί να παντρευτεί πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του. Έτσι, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές του τον ερχόμενο Ιούλιο. Ο γάμος θα γίνει σε νησί του Αιγαίου με λιγοστούς καλεσμένους και τις οικογένειες τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα για το μυστήριο και για τους κουμπάρους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!