Γιατί οι διάσημες φορούν μεγαλύτερο νούμερο στα παπούτσια τους;

1

Είτε το έχετε παρατηρήσει είτε όχι, δεν είναι λίγες οι διάσημες που στις δημόσιες εμφανίσεις τους, επιλέγουν να φορούν ένα νούμερο μεγαλύτερο μέγεθος παπουτσιού από ότι το κανονικό.

Τη στιγμή που οι περισσότερες δεν κάνουν καν τον κόπο να το κρύψουν, δεν είναι λίγες αυτές που θεωρούν ότι το μεγαλύτερο παπούτσι αποτελεί μία ξεκούραστη λύση.

Ο λόγος είναι πολύ απλός!

Ένα μεγαλύτερο παπούτσι βοηθά στην αποφυγή φουσκάλων, ενώ παράλληλα προστατεύει και τα πόδια από κάποιο πρήξιμο.Η πολύωρη ορθοστασία σε ψηλά παπούτσια και τα ξέφρενα πάρτι δημιουργούν έναν ερεθισμό και έναν πόνο στα πόδια που πολλές φορές είναι δυσβάσταχτος. Δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές μόδας που επιλέγουν να τοποθετήσουν επιθέματα σιλικόνης ή ταινία διπλής όψης μέσα στα ψιλοτάκουνα παπούτσια προκειμένου να τα κάνουν πιο άνετα.

Προκειμένου να αποφύγουν αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση επομένως οι διάσημες επιλέγουν να φορέσουν ένα νούμερο μεγαλύτερο τα παπούτσια τους, καθώς οι μεγάλες γόβες ή τα σανδάλια δεν θα τρίβουν, πρήζουν ή συμπιέζουν το πέλμα επειδή δεν θα ασκείται πίεση στις πιο ευάλωτες περιοχές των ποδιών.

Αν αυτές μπορούν, εμείς τι να πούμε;

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο