Η σύντροφος του Μπουρδούμη μιλά για την πρόταση γάμου: Τι τους χάλασε τα σχέδια στη Βενετία

0

Τις φήμες που ήθελαν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλέξανδρα Χατζηγεωργίου να παντρεύονται επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου, αλλά και τα σχέδιά τους για την τελετή.

Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως η πρόταση γάμου δεν έγινε σε μια γόνδολα στην Βενετία, όπως είχε σχεδιάσει ο σύντοφός της, αλλά σε μία πιο προσωπική στιγμή, επειδή χάλασαν τα σχέδια επειδή έβρεχε. «Του είπα να μην στεναχωριέται γιατί είναι για καλό η βροχή».

Όπως είπε το είχε υποψιαστεί «Ο άνδρες είναι πιο παιδιά… Μού είχε κάνει υπαινιγμούς πριν φύγουμε οπότε το είχα υποπτευθεί».

«Αν προλάβουμε θα παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο, είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν βιαζόμαστε» σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Δεν το έχω βρει το νυφικό, ακόμη το ψάχνω» ανέφερε για τις προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα της, ενώ τόνισε πως στον γάμο της θα έχουν κόσμο αλλά δεν θα είναι ανοιχτός για κάμερες και φωτογράφους: «Κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν προσωπικά».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!