Μαίρη Σκόρδου: Τελικά έκανε κάτι με τον Πρόδρομο μέσα στο σπίτι του Big Brother;

3

Η Μαίρη Σκόρδου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για το Big Brother και ένα απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό!

16 χρόνια μετά το ριάλιτι, η Μαίρη είπε: «Δεν το είχαμε στο μυαλό μας ότι μας παρακολουθούν όλη την ώρα, ήμασταν ανυποψίαστοι για ό,τι συνέβαινε. Είχαμε το live και εγώ νόμιζα ότι τότε μας βλέπει ο κόσμος και πήγαινα να βαφτώ και να βάλω το τζινάκι μου. Δεν το είχα στο μυαλό μου ότι μας παρακολουθούν, ήξερα ότι καταγράφουν υλικό, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα 24 ώρες το 24ωρο».

Και παραδέχθηκε ότι υπήρξε φλερτ στο Big Brother: Το δικό μου φλερτ ήταν με τον Πρόδρομο, αλλά δεν δημιουργήσαμε σχέση. Δεν γινόταν να κάνουμε σχέση, γιατί δεν μ’ αρέσει να πάρω τον άνδρα κάποιας κοπέλας», συνέχισε, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε το «βήμα» σε περίπτωση που ο συμπαίκτης της ήταν ελεύθερος, απάντησε πως «ίσως, δεν ξέρω. Αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

    • ΠΙΠΟΔΟΤΗΣ στο άρθρο

      Ο ΧΟΝΤΡΟΡΗΣ ΓΕΝΙΚΩς ΕΧΕΙ ΞΕΘΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΡΒ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΤΟ ΣΡΒ ΜΠΑΣ Κ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΔΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΧΑΖΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ

Loading...