Ο Νίκος Μίχας από το Fame Story διορίστηκε γιατρός στα Αντικύθηρα

2

Ο Νίκος Μίχας που όλοι γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του ΑΝΤ1, «Fame Story» είναι πάνω απ’ όλα γιατρός και διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων.

O Δήμαρχος του νησιού, Στράτος Χαρχαλάκης έκανε δημόσια ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο

«Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μίχας διορίστηκε σήμερα και επίσημα στη δεύτερη θέση Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων, έχοντας σημαντική εμπειρία στα παθολογικά περιστατικά από τη θητεία του στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ Αθηνών. Ο Νίκος είναι κατά το ήμισυ Αντικυθήριος, το γένος Χαρχαλάκη. Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε που τιμά έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα του».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. ναι στο άρθρο

    Για μένα είναι νέο και πολύ ευχάριστο μάλιστα. Είναι τόσο ελπιδοφόρο να βλέπεις νέους ανθρώπους με ταλέντο, με γνώσεις και με επιμονή στην εργασία . Καλή επιστημονική και καλλιτεχνική σταδιοδρομία στον Νίκο Μίχα και σε όλους τους νέους επιστήμονες και καλλιτέχνες που έχουν ήθος και τιμούν αυτό που κάνουν.

Loading...