Συνεχίζεται η κόντρα: Η απάντηση της συντρόφου του Σπαλιάρα στην Καινούργιου

1

Αντέδρασε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου με την σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς ήταν προγραμματισμένο να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η Ζωή Τζάνη έκανε δηλώσεις για το συμβάν στην εφημερίδα Espressο.

Δείχνοντας την άδεια καρέκλα που υπήρχε δίπλα της, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Ζωή δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της, είπε μεταξύ άλλων πως «κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του Survivor, φέρονται με μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες του Survivor!».

«Δεν έφτασα ποτέ στο στούντιο γιατί δυστυχώς κοιμήθηκα… Είχα βάλει το κινητό στο αθόρυβο, δεν άκουσα την αφύπνιση, ούτε τις κλήσεις των συνεργατών της», ανέφερε η Ζωή Τζάνη, στην εφημερίδα Espresso.

Σχολιάζοντας την δήλωση, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως «αντί να μας πάρει τηλέφωνο, μίλησε στην Espresso; Το κατάλαβα ότι δεν το έκανε από πρόθεση, αλλά θα μπορούσε να μας πει “δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί, δεν θέλω να έρθω”. Δεν το βλέπουν όμως όλοι όπως εμείς… Κάποιοι σου λένε “δεν βαριέσαι; Κάποιοι μπορεί να ετοιμάζουν μια σκαλέτα κι εγώ να εκθέτω δέκα άτομα, αλλά δεν με νοιάζει!”».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Ράνια στο άρθρο

    Η αχώνευτη Κατεγίνα, έχει όλο το δίκιο με το μέρος της σε αυτό το θέμα…..Ήταν απαράδεκτη η Ζωϊτσα να κάνει τέτοιο φάουλ και μάλιστα δις…..Δεν το σώζει με την καμία……….

Loading...