Αδιανόητο: Παίκτης της Γ’ Εθνικής παράτησε την ομάδα του για να μπει στο Survival!

0

Ο νέος… Ντάνος θέλει να γίνει ο ποδοσφαιριστής της Ρόδου, Κώστας Οικονόμου, καθώς αποφάσισε να παρατήσει στα… κρύα του λουτρού την ομάδα του για να πάρει μέρος στο «Survival»!

Ο 33χρονος Βολιώτης μέσος είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόδο στις 17 Ιουλίου, ωστόσο στις 17 Αυγούστου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, αν και οι φήμες αναφέρουν ότι δέχτηκε την πρόσκληση από το «Ε» για να συμμετάσχει στο νέο παιχνίδι επιβίωσης.

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Οικονόμου. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον 33χρονο μέσο να παραμείνει στο νησί και να ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και η διοίκηση του συλλόγου τον αποχαιρετά σαν φίλο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου της Δωδεκανήσου.

Απίστευτο: Παίκτης της Γ' Εθνικής παράτησε την ομάδα του για να μπει στο Survival!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!