Αυτοί αποχώρησαν από το 8o live του X Factor

0

Το 8o live του X Factor ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση δύο παικτών και πλέον τέσσερις βρίσκονται στον ημιτελικό. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και οι κριτές έχουν γίνει πολύ αυστηροί, αφού αναζητούν εκείνον που θα κερδίσει το X Factor.

Ο Κωνσταντίνος Νότας ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, καθώς ήταν ο διαγωνιζόμενος που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους. Η Τάμτα, πλέον, θα πάει στον ημιτελικό και στον τελικό χωρίς κανέναν παίκτη.

Οι Παναγιώτης Κουφογιάννης, Σούλα Ευαγγέλου και Dee Vibes πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό.
Οι παίχτες που μονομάχησαν προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό του talent show ήταν οι Coda Project και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Στον ημιτελικό του talent show τελικά δεν πέρασαν οι Coda Project. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Στόκας έδωσε αρνητική ψήφο στους παίκτες του, αλλά το έκανε προκειμένου να τους «απαλλάξει από όλο αυτό», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όντως προσπαθώ να τους προφυλάξω. Θέλω να φύγουν από εδώ και να κάνουν αυτό που κάνουν μια χαρά με την καρδιά τους και την ψυχή τους».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...