Αυτός είναι ο 31χρονος που ξελόγιασε την 58χρονη Μαντόνα!

0

Η Μαντόνα είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη το γεγονός ότι ο αγαπημένος της είναι 27 χρόνια μικρότερος της.
Μάλιστα, αυτές τις μέρες η βασίλισσα της ποπ βρίσκεται στη Λισαβόνα μαζί με τον νεαρό αγαπημένο της, ο οποίος λέγεται Κέβιν Σαμπάιο και είναι ζευγάρι με την Μαντόνα εδώ και ένα χρόνο.

Η Μαντόνα είχε καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσει τη νέα σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, αυτό που της έκανε θετική εντύπωση στον Κέβιν, είναι ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τη σχέση τους για να γίνει γνωστός, παρόλο που θα μπορούσε να είχε διαρρεύσει το ειδύλλιο τους στον Τύπο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ “Bitch I’m Madonna!”, όπου το 31χρονο μοντέλο υποδυόταν τον εραστή της σταρ.

Η Μαντόνα έχει γνωρίσει τον αγαπημένο της στα παιδιά της και εκείνος την είχε συνοδεύσει πριν μερικούς μήνες στο Μαλάουι, όταν εκείνη υιοθέτησε τα 4χρονα δίδυμα κοριτσάκια.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!