«Αν έβγαινε στον αέρα αυτό με τη Χριστίνα Παππά θα είχε γίνει χαμός!»

0

O Δημήτρης Ουγγαρέζος, με αφορμή το Ougachallenge–Summer Edition, με παλιότερα γυρίσματα του Ouggachallenge τα οποία έχουν διανθίσει δημιουργικά, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYtv και έκανε… παρασκηνιακές αποκαλύψεις στην Σοφία Τσίρκα.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Δέχονται όλοι το χιούμορ σου;

Δεν έχει παρεξηγηθεί κάποιος. Ξέρουν την πρόθεση μου. Μάλιστα έχει τύχει να πω εγώ ο ίδιος ότι μ’ αυτό που είπες θα σε «κράξουν».

Τους βγάζεις κι εσύ όμως μια ελευθερία…

Ο βασικός συνεργάτης της εκπομπής είναι ο καλεσμένος. Γι’ αυτό και η πλειονότητα έρχεται λόγω εμού. ΜΕ εμπιστεύονται. Έχει τύχει να προστατεύσω καλεσμένο μου. Έχει τύχει όμως και δυο άνθρωποι να μην έρθουν γιατί φοβήθηκαν. Ο ένας ηθοποιός και ο άλλος παρουσιαστής, ο οποίος θεώρησε ότι θα τον έφερνα σε δύσκολη θέση. Το θέμα είναι να μην εκμεταλλευτείς τον καλεσμένο και να σεβαστείς ότι σε τίμησε. Μια καλεσμένη μου έχει πει φοβερή ατάκα και την κόψαμε γιατί μου το ζήτησε. Αν έβγαινε αυτό, θα είχε γίνει χαμός. Η συγκεκριμένη ήταν η Χριστίνα Παππά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!