Ανέτ Μπένινγκ: Πανέμορφη και φυσική στα 59 της

0

Μετά την Κατρίν Ντενέβ, την ντίβα του γαλλικού κινηματογράφου που διετέλεσε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Mostra το 2006, έντεκα χρόνια αργότερα ακόμα μια σταρ του Χόλιγουντ, η 59χρονη Ανέτ Μπένινγκ, ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ολα τα φλας ήταν στραμμένα πάνω της για δύο λόγους: Για το γεγονός ότι στα 59 της είναι πανέμορφη και διατηρεί αναλλοίωτο το αφοπλιστικό της χαμόγελο, χωρίς να έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά και για το ότι είναι η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της 74ης Mostra, μιας ανδροκρατούμενης θέσης.

«Ήταν καιρός πλέον να διακοπεί μια μακρά σειρά προεδριών από άνδρες στην επιτροπή, για να δοθεί η θέση αυτή σε μια κυρία με μεγάλο ταλέντο, ευφυΐα και έμπνευση», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Mostra, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα.

«Ηθοποιός εκλεπτυσμένη και ενστικτώδης, ικανή να αποδίδει περίπλοκες αποχρώσεις, η Ανέτ Μπένινγκ δίνει στους ρόλους που ερμηνεύει θαλπωρή και φυσική κομψότητα που κάνουν την παρακολούθηση των ταινιών της μια εξαιρετική εμπειρία», πρόσθεσε.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Μπένινγκ έφτασε στη Βενετία και έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, αλλά κυρίως με την ανεπιτήδευτη φυσικότητά της και τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει, χωρίς να αλλοιώνεται.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!