Αngelina Jolie: «Η μαμά μου χρησιμοποιούσε το φούρνο σαν βιβλιοθήκη»

0

Μιλώντας στο αμερικανικό People, η κουβέντα με την Angelina Jolie μετά τα δικά της παιδιά, πηγαίνει στη δική της μητέρα, Marcheline, η οποία πέθανε δέκα χρόνια πριν. «Μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω γιατί δεν είναι εδώ, αλλά πραγματικά προσπαθώ να γίνω όπως εκείνη όσο είναι δυνατόν» λέει και επισημαίνει πως τα τελευταία της χρόνια, ως γιαγιά, ήταν τα πιο ευτυχισμένα της. «Χρησιμοποιούσε το φούρνο σαν βιβλιοθήκη, κάτι που αποκαλύπτει από πού προέρχεται το μαγειρικό μου ταλέντο! Αλλά είχε και κούτες γεμάτες με μικρά κουτιά για να βάζει δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου και για το Πάσχα. Όταν κάνω δώρα, είμαι πολύ καλή στη συσκευασία. Εκεί μου βγαίνει η μαμά μου».

Αναλύει επίσης το γεγονός πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί πλέον τα παιδιά της σε αθλητικές δραστηριότητες, αφού πάνε οκτώ χρόνια από την τελευταία ταινία δράσης που είχε κάνει. «Μαμά, μπορώ να σε γυμνάσω, να σε βοηθήσω να τρέξεις. Βασικά κάνε push-ups».

Ένα άλλο κομμάτι όπου η Angelina πραγματικά προσπαθεί είναι η μαγειρική. «Δεν έχω κάποια σπεσιαλιτέ. Είμαι στα βασικά, τύπου “Το ζεματίζεις; Τι είναι ζεμάτισμα; Γιατί είναι καλύτερο”. Πραγματικά προσπαθώ να μην καίω πράγματα επειδή είμαι τόσο ανυπόμονη. Θα μαγειρέψω και μετά θα φύγω από την κουζίνα. Πρέπει να κουβαλάω μαζί μου χρονόμετρα, επειδή δεν θα μείνω ποτέ ακίνητη για να περιμένω».

Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση –και αφού ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ καλά στην υγεία της, μετά την παράλυση Bell που τη «χτύπησε» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της–, αναφέρθηκε σε εκείνο για το οποίο είναι υπερήφανη. «Είμαι πραγματικά υπερήφανη για τα παιδιά μου. Είναι πολύ ξεκάθαρα, μοναδικά άτομα και διαθέτουν ισχυρή φωνή. Είναι ενθουσιώδη και, παρ’ όλα αυτά, αδέξια κάποιες φορές ως παιδιά. Είναι πραγματικά οι καλύτεροί μου φίλοι και μαθαίνω καθημερινά από εκείνα» λέει και ολοκληρώνει τις σκέψεις της τονίζοντας πως «αν δεν έχω κάνει τίποτε άλλο στη ζωή της, πέρα από το να είμαι η μαμά τους, θα είμαι καλά».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!