Απίστευτο: 23χρονη έχασε την ταυτότητά της και βρέθηκε…παντρεμένη με 50χρονο Πακιστανό!

2

Είναι από τις ιστορίες που ακούγοντάς τες νομίζεις ότι πρόκειται για φάρσα.

Μια 23χρονη φοιτήτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης έπεσε θύμα κλοπής το 2014, όταν άγνωστοι της έκλεψαν το πορτοφόλι με τις κάρτες της και την ταυτότητά της. Το κορίτσι κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία κιέλαβε νέα αστυνομική ταυτότητα.

Η κοπέλα ετοιμάζεται να πάει στην Αγγλία για μεταπτυχιακό και γι’ αυτό χρειάστηκε ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Όμως, όταν το ζήτησε από τον Δήμο της, διαπίστωσε ότι…είναι παντρεμένη εν αγνοία της με έναν 50χρονο Πακιστανό!

Αυτό που συνέβη είναι ότι εκείνοι που έκλεψαν την ταυτότητα της φοιτήτριας, τη χρησιμοποίησαν για να νομιμοποιήσουν έναν αλλοδαπό με κλεμμένη ταυτότητα, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με «νύφη-μαϊμού», ώστε να αποκτήσει την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη.

Παρ’ όλο που η κοπέλα είχε ήδη δηλώσει την κλοπή κι είχε εκδώσει καινούρια ταυτότητα, το περιστατικό δεν είχε καταχωρηθεί πουθενά. Έτσι, οι δράστες μπορούσαν να…δράσουν απτόητοι και να κάνουν ό,τι θέλουν.

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε στο cretalive κι εξήγησε ότι η κόρη της «τρέχει και δεν φτάνει» για να αποδείξει τα προφανή, ότι δηλαδή δεν είναι παντρεμένη με Πακιστανό κι ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα παρεξήγησης.

«Παραστάσεις στην Ασφάλεια Ηρακλείου, επισκέψεις στο δήμο Αθηναίων και στις υπηρεσίες που εμπλέκονται, επικοινωνία με τις Τράπεζες και την Εφορία μην τυχόν κι έχει γίνει ερήμην της κάποια οικονομική συναλλαγή, μηνύσεις και έξοδα για κάτι που σε οποιαδήποτε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα χρειαζόταν παρά ένα… κλικ στον υπολογιστή για να φανεί πως η ταυτότητα ήταν χαμένη και δηλωμένη άρα καμιά δημόσια πράξη δεν είναι έγκυρη καθώς είναι προϊόν κλοπής!» αναφέρει η μητέρα της.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

Loading...