Από τα μπουζούκια στο Άγιο Όρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος

0

Λίγο διασκέδαση και λίγο… απομόνωση και ηρεμία. Η ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου κυλάει με «κανονικούς» ρυθμούς πια μετά τη νίκη του στο Survivor.

Ο 34χρονος Σκιαθίτης εκτός από τα επαγγελματικά του, βρίσκει χρόνο και για να διασκεδάσει, κάτι που έκανε το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, που τραγουδούσε ο Ηλίας Βρεττός.

Παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα, ο νικητής του reality το «έκαψε» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι επόμενες ημέρες τον βρήκαν σε ακριβώς αντίθετο mood. Συγκεκριμένα, ο Ντάνος πήγε στο Άγιο Όρος και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Το πόσο πιστός και θρησκευόμενος είναι το είχε αποδείξει και κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, όλοι στην Αθωνική Πολιτεία τον αναγνώρισαν, ενώ ο μόνος που δεν ήξερε ποιος είναι ο Ντάνος ήταν ο ιερομόναχος της μονής Σίμωνος Πέτρας, ο οποίος εναγωνίως ρωτούσε «πού πήγε ο… Σπαλιάρας»!

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...