Απόψε στο Survival Secret: Το συμβούλιο και η πρώτη αποχώρηση

1

Τα σημάδια της κόπωσης και της πείνας έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους παίκτες του Survival Secret. Οι παίκτες, τόσο οι «Αετοί», όσο και οι «Αγωνιστές» προσπαθούν να βρουν τρόπους να εξοικονομήσουν ενέργεια, αλλά και να κάνουν τη σωστότερη διαχείριση των τροφίμων που έχουν. Εξάλλου οι νίκες δεν είναι σίγουρες και μπορεί να έρθουν δύσκολες ημέρες για την ομάδα.
Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, οι εντάσεις δεν λείπουν από τις δύο ομάδες, αφού χθες ο Γιάννης Αϊβάζης λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Άρη Μπαλαμπάνη και τον Θάνο Ουζουνπλούμη με αφορμή τις κουβέντες που ειπώθηκαν.
Ο αγώνας διεκόπη στο χθεσινό επεισόδιο και ο Κώστας Σόμμερ ενημέρωσε τους παίκτες πως θα συνεχιστεί την επόμενη όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο τρέιλερ που προβάλλεται στο Epsilon βλέπουμε για πρώτη φορά εικόνες από το πρώτο συμβούλιο του νησιού. Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει; Με ποιο κριτήριο θα αποφασίσουν οι παίκτες; Θα ψηφίσουν τον πιο δυνατό ή τον πιο αδύναμο;

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Loading...