Ασανσέρ με τα κιλά του ο Christian Bale! Αλλαγές ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ…50 ΚΙΛΩΝ!!!

0

O Christian Bale είναι από τους ηθοποιούς που δεν διστάζουν να μεταμορφωθούν για τον εκάστοτε ρόλο του. Όλα αυτά τα χρόνια έχει υποβάλει το σώμα σε κάθε είδους αλλαγή που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αυτή τη φορά υποδύεται τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Dick Cheney στην ταινία «Hostiles» και 43χρονος Άγγλος, βραβευμένος με Όσκαρε ηθοποιός εθεάθη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο… διπλός!

Ερωτηθείς μάλιστα πώς κατάφερε να πάρει τόσα κιλά ο ίδιος απάντησε: «Τρώω πάρα πολλές πίτες».

Βέβαια, η πιο σοκαριστική αλλαγή ήταν το 2004, για την ταινία «The Machinist». Ο Bale έχασε 29 ολόκληρα κιλά (ρεκόρ για ηθοποιό που κάνει κάτι τέτοιο για μια ταινία), τρώγοντας σαλάτες, μήλα, και καπνίζοντας συνεχώς.

Μάλιστα, σε έξι κιόλας μήνες ο ηθοποιός πήρε σχεδόν τα διπλάσια κιλά πίσω σε μύες, προκειμένου να γίνει ο καλύτερος «Batman» που πέρασε από την μεγάλη οθόνη και τελικά τα κατάφερε.

Μεταξύ των δύο πρώτων Batman του Nolan, ο Bale χάνει άλλα 29 κιλά για να υποδυθεί τον ‘’Dieter’’, ενώ το 2013 παίρνει άλλο 20 κιλά (από τα κανονικά του), για τον ρόλο του στο American Hustle.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...