Σάκης Ρουβάς: Πέρασε τη γιορτή του πατέρα στο κρεβάτι αγκαλιά με τα παιδιά του

2

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να έχει μια ανοδική επαγγελματική πορεία τα τελευταία 26 χρόνια και να γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία σε ότι αν εμπλακεί αλλά είναι πάνω από όλα μπαμπάς! Η οικογένειά του αποτελεί πάντα το σημείο αναφοράς του και στο σπίτι του ξεχνά τα πάντα καθώς η μόνη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του: η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας. Με τη μικρή του «συμμορία» πέρασε και την Κυριακή που έχει μάλιστα και ιδιαίτερη σημασία αφού είναι η Γιορτή του Πατέρα. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους και είναι ότι πιο τρυφερό έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Στην αγκαλιά του Σάκη βρίσκεται ο βενιαμίν της οικογένειας και ξαπλωμένα δίπλα του στο κρεβάτι είναι τα υπόλοιπα παιδιά καθώς και οι κολλητοί τους. Από την παρέα δεν λείπει κι ένας τετράποδος φίλος!

Μοιραστείτε το!

2 Σχόλια

  1. πάντως στο άρθρο

    Άλλοι έχουν περισσότερα παιδιά όπως ο Πλούταρχος που έχει 5 και ο Σπανούλης με τη Χοψωνίδου που 5ο παιδί περιμένουν και δεν το «πουλάνε»τόσο.Ωραία οικογένεια ο Ρουβάς αλλά πολύ το προβάλλει.Η Ζυγούλη είπε δεν χωράνε στο σπίτι με 4 παιδιά.Σιγά.Άλλοι πολύτεκνοι τα βγάζουν πέρα με περισσότερα παιδιά σε μικρότερα σπίτια.

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!