Χαμός on air! Παρουσιάστρια έπιασε τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της

0

«Πανικό» στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει παρουσιάστρια να πιάνει τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της, θέλοντας να διαπιστώσει, όπως είπε… on air, αν μπορεί εκεί να βρει ένα… αγγούρι!

«Εκμεταλλεύομαι τις ειδικές προσφορές όταν αγοράζω λαχανικά και συνήθως πηγαίνω τις Τετάρτες στο σούπερ μάρκετ. Το πρώτο που ψάχνω είναι τα αγγούρια», είπε η Step Feliz και πιάνοντας τα απόκρυφα του συμπαρουσιαστή της, συνέχισε λέγοντας: «Για να δω αν μπορώ να βρω ένα αγγούρι εδώ».

Όλα αυτά έγιναν την ώρα που η Step Feliz συζητούσε στον αέρα για το πώς κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ, τη στιγμή που επιλέγει… ζαρζαβατικά.

Το τηλεοπτικό κοινό της Δομινικανής Δημοκρατίας έμεινε… άφωνο και φυσικά το βίντεο άρχισε αμέσως να κάνει το γύρο του πλανήτη.

Η Step Feliz, αρέσκεται να γυρίζει στους δρόμους και να πιάνει γεννητικά όργανα περαστικών ανδρών, καταγράφοντας τα κατορθώματά της σε βίντεο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...