Χεράκι-χεράκι στο Προεδρικό Μέγαρο Emmanuel και Brigitte Macron

3

Μπορεί να τους χωρίζουν 24 ολόκληρα χρόνια, αλλά ο Εmmanuel Macron δείχνει πολύ ερωτευμένος με την σύζυγο και πρώην καθηγήτριά του, Brigitte Macron.

Προ μερικών μηνών, οι φωτογραφίες του Γάλλου Προέδρου να κάνει μια άσεμνη χειρονομία στην 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας (σύμφωνα με μαρτυρία ρεπόρτερ την χτύπησε ελαφρά στα οπίσθια ενώ ξεναγούσαν το ζεύγος Trump στον τάφο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη), είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.

Αυτή τη φορά κατά την επίσκεψη τους στην Αθήνα, ο 39χρονος Γάλλος Πρόεδρος αρκέστηκε να την πιάσει σφιχτά από το χέρι.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του IΝΤΙΜΕ, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας κρατιόταν χεράκι χεράκι κατά την τελετή υποδοχής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα, καθώς και οι δυο φαίνονται σε ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

Όσο για την Brigitte Trogneux; Έκλεψε την παράσταση με την απλή μεν, σικάτη δε εμφάνιση της, καθώς επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο, το οποίο συνόδευσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και άσπρη τσάντα Louis Vuitton.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια