«Δεν έχω σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ποτέ δεν ήμασταν κολλητές»

3

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στις διαφορές των εκπομπών “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και “Happy Day” και τόνισε πως φέτος νιώθει πιο ήρεμη από πέρυσι.

«Εννοείται ότι σκέφτομαι την σύγκριση με την Ελένη, θα υπάρχει αυτό και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά είναι στο χέρι μου να με συμπαθήσουν, να με αγαπήσουν, να περνάμε καλά. Είναι δύο διαφορετικές εκπομπές. Νιώθω πολύ ήρεμη φέτος και αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου.

Πέρυσι ήταν μια χρονιά η οποία σίγουρα ήταν δύσκολη και με όλα αυτά που είχαν συμβεί γενικότερα, που δεν είχαν σχέση με την παρέα, αλλά μας επηρέασε πολύ. Νιώθω και νομίζω ότι φέτος θα είναι καλύτερα. Με την Κωνσταντίνα όχι, δεν έχω σχέση, ποτέ δεν ήμασταν και κολλητές», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. πλακα κανεις?περυσι το ανεγκεφαλο σπυροουλου την ειχε τρελανει στο bulling από κομπλεξ κατωτεροτητας μαζι με τα αλλα τα μαλακισμενα.