«Δεν θα αφήσω μία μελλοντική συνεργασία για να μπω στο Survivor. Αν έρθουν όμως…»

0

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, παραχώρησε συνέντευξη η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor και τις σκέψεις της για ενδεχόμενη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η ίδια είπε: «Δεν μπορούσα να πάω, απ’ τη στιγμή που είχα ήδη μία δουλειά και δεν θα τους παρατούσα σε καμία περίπτωση. Δεν “κρεμάω” συνεργάτες ποτέ. Απ΄ την άλλη, δεν είχα ιδέα πώς θα ήταν αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα αν θα πήγαινε καλά, τι αποτέλεσμα θα είχε. Δεν σκέφτηκα καν την προβολή, που θα μου προσέφερε όλο αυτό».

Όσο για το εάν θα δεχόταν να πάει στο παιχνίδι του χρόνου, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε:  «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ούτε με τον ΣΚΑΙ. Θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορώ να το κάνω. Δεν ξέρω. Ποτέ δεν λέω “ποτέ” για τίποτε, αλλά θα φανεί στο τέλος. Αλλά και πάλι δεν θα αφήσω μία μελλοντική συνεργασία για να μπω στο Survivor. Αν έρθουν όμως οι συγκυρίες έτσι, θα το δω θετικά. Αλλά αν θα πήγαινα, θα το έκανα καθαρά για την εμπειρία. Όχι για την προβολή».

Η Ελευθερια Ελευθεριου

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!