Δέσποινα Βανδή: Δεν φαντάζεστε τι δώρο της έκανε ο Αργύρης Αγγέλου!

0

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αργύρης Αγγέλου έχουν χτίσει μια γερή σχέση μεταξύ τους. Εκτός από συνεργάτες στο επιτυχημένο μιούζικαλ Mamma Mia, είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Αρκετές φορές, έχουμε δει εκατέρωθεν δημόσιες αναφορές αγάπης από τους δυο τους, ενώ στα sοcial media υπάρχουν πολλές κοινές τους φωτογραφίες από εξόδους τους.

Ο Αργύρης Αγγέλου, το απόγευμα της Κυριακής, έκανε ένα απίθανο δώρο με έντονη δόση χιούμορ στη δημοφιλή τραγουδίστρια. Της χάρισε ένα ζευγάρι γυαλιά για να… καθαρίζει τα κρεμμύδια, όταν μαγειρεύει.

Η Δέσποινα για να τον ευχαριστήσει, το δημοσίευσε στο Instagram κι έγραψε: “Εντάξει! Γυαλια ηλίου έχω,γυαλιά μυωπίας λίαν συντόμως,γυαλιά για να μην κλαίω την ώρα που κόβω τα κρεμμύδια πρώτη φορά αποκτώ! Όταν οι φίλοι σου σε ξέρουν καλά αυτά προκύπτουν! Το πιο χρήσιμο και αστείο δώρο που μου έχουν κάνει!@argiris_aggelou σε αγαπώ!”.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!