Δέσποινα Βανδή: Ο λόγος που χαίρεται που δεν έφυγε ακόμη για διακοπές!

0

Μπορεί να γυρίζει ολόκληρη την Ελλάδα με την περιοδεία της με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά ακόμη διακοπές δεν έχει κάνει. Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα, πριν φύγει για Κρήτη με την Έλενα Παπαρίζου για την περιοδεία τους και περνά όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Πάντα όμως βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της! Εκτός από τις βουτιές της, φροντίζει να γυμνάζεται και να κάνει pilates με την αγαπημένη της προπονήτρια. Aυτό που κλέβει τις εντυπώσεις στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε, είναι οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της. Η 48χρονη τραγουδίστρια κόβει ανάσες με το κορμί της και όπως λέει, το καλό του να μην έχεις φύγει διακοπές, είναι πως δεν χαλάς το πρόγραμμα της γυμναστικής σου.

  • Καλημέρα! #stylist #style #despinavandicollection #bag #greek #summer #styling
    Έχει και τα καλά του τελικά το να μην έχεις φύγει ακόμα για διακοπές!Δε χαλάς το προγραμμα της γυμναστικής σου!Ετσι για να "χρυσωσω λίγο το χάπι"!??? #pilates με την αγαπημένη μου @giotagkaniari
    • Αρέσει σε13.8k
Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...