Δήμος Βερύκιος: Πέταξε απίστευτη «βόμβα» στον αέρα του «Happy Day»!

4

Και τότε τι είπε ο άνθρωπος, τι βόμβα εκτόξευσε: «‘Οχι Σταματίνα μου δεν έρχομαι στη Πάρο, δεν μου αρέσει, άσε που βλέπω και τις βιλάρες και από την άλλη βλέπω τι έχει φύγει από το μισό… δις (!!!) του Alpha και σαλτάρω»!!!

Και θα μου πεις, γιατί αυτή η δήλωση είναι βόμβα μεγατόνων; Θα καταλάβεις το γιατί, αρκεί να σκεφτείς πως συνδέονται ο Alpha με την Πάρο, ποιό από τα λαμπερά του πρόσωπα έχει εξοχικό στο εν ΄λόγω Αιγαιοπελαγίτικο νησί και με ποιό πρόσωπο έχει πλέον η διοίκηση του Alpha πρόβλημα.

Και επειδή είμαι καλή στους γρίφους, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο γρίφο, αναφέροντας απλά, ότι σπίτι στη Πάρο έχει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εννοείται ότι δούλεψε επί σειρά ετών στον Alpha και πληρώθηκε αδρά (έτσι συμβαίνει με τα πρόσωπα επιπέδου Λαζόπουλου που κάνουν το κοινό να παραμιλά και τα μηχανάκια της Nielsen να λυγίζουν) και με τον Λάκη είναι γνωστό πως οι σχέσεις του καναλιού έχουν διαταραχθεί από πέρσι.

‘Οπως είναι γνωστή και η «κόντρα» που υπάρχει ανάμεσα στο δημοφιλή ηθοποιό και στο Δήμο. Μία κόντρα η οποία κρατάει χρόνια, όπως η καλή κολώνια. Και αν κρίνουμε από τα σημερινά και δεν πέφτω έξω (γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει και σωστά…); Αυτή η τηλεοπτική κολώνια θα κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. ως κ εγω στο άρθρο

    η ξανθια το καταλαβα….μισο δις;αυτα ειναι….κ μετα ειμαστε αριστεροι λεει κ κοπτομαστε για τα δικια του λαου…αυτο κι αν εχει δρακο….?

Loading...