Δείτε την αντίδραση του Κ. Βασάλου όταν παρέλαβε το αυτοκίνητο που κέρδισε στο Survivor!

9

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ και να ανακηρυχθεί νικητής του Survivor, ωστόσο, δεν έφυγε με άδεια χέρια.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που εκτός από την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, κέρδισε και ένα αυτοκίνητο SUV, στο τεστ γνώσεων με τις μαμάδες.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών μετέβη στην αντιπροσωπεία της εταιρείας για να δει το δώρο του, και δοκίμασε όλες τις νέες δυνατότητες που του παρέχει, σε ένα πραγματικά απολαυστικό βίντεο, δίνοντας παράλληλα και συμβουλές στους φίλους και θαυμαστές του για να διατηρούνται πάντα fit και σε φόρμα!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

9 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Καρδουλα BPA συνυφαδα ΜΕΖΕΑ ΚΟΝΑΝ μπουρλοτο βανα πσολεου ππ αρχοντουλα φισφιρικα καρμεν κοραξ κομπρα πιπακιτσου στασινου γιωτα θανου γιωτα κατερινα μ ελινα παπ μαριλενα α!. κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ,ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας!!αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site

        • Ανώνυμος στο άρθρο

          ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Καρδουλα BPA συνυφαδα ΜΕΖΕΑ ΚΟΝΑΝ μπουρλοτο βανα πσολεου ππ αρχοντουλα φισφιρικα καρμεν κοραξ κομπρα πιπακιτσου στασινου γιωτα θανου γιωτα κατερινα μ ελινα παπ μαριλενα α!. κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ,ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας!!αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site