Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το τηλεφώνημα ένα λεπτό πριν από την εκτέλεση του δικηγόρου που μπορεί να δώσει απαντήσεις

0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επικεντρώνουν τώρα τις έρευνές τους στο τηλεφώνημα του ενός λεπτού που φέρεται να πραγματοποίησε ο δολοφόνος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον γνωστό δικηγόρο.

Όπως εκτιμούν ο δράστης βγήκε από την αίθουσα συσκέψεων, επικοινώνησε με τον εντολέα του για να λάβει οδηγίες πώς θα κινηθεί έπειτα και μετά επέστρεψε στη συνάντηση.

Δεν αποκλείουν μάλιστα ο ηθικός αυτουργός να του είπε να απειλήσουν τον δικηγόρο με το πιστόλι ή ακόμα και να τον πυροβολήσουν, χωρίς όμως να τον σκοτώσουν για να του στείλουν ένα μήνυμα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πιστεύουν ότι αν καταφέρουν να απομονώσουν το τηλεφώνημα αυτό και να εντοπίσουν ποιο ήταν το άτομο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, να μπορέσει να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο πελάτες βγήκε για λίγο έξω από την αίθουσα συσκέψεων για περίπου ενάμισι με δύο λεπτά. Αρχικά εξετάστηκε η εκδοχή να βγήκε από το γραφείο και να συνάντηση κάποιον, απορρίφθηκε όμως και πλέον οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μάλλον πήγε σε διπλανή αίθουσα και κάλεσε το αφεντικό του για να λάβει οδηγίες.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, ώστε να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο απόγευμα στο γραφείο της οδού Ασκληπιού, αλλά και ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!