Δούκισσα Νομικού: Η απίστευτη ιστορία για τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με τον Δημήτρη πριν γίνει γνωστή η σχέση τους

0

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες που έκαναν γνωστή τη σχέση της Δούκισας Νομικού με τον β’ αντιπρόεδρο της Intrakat Δημήτρη Θεοδωρίδη ήταν από το γηπεδάκι στη Βουλιαγμένη, όπου είχαν πάει για τρέξιμο. Ήταν πιασμένοι χέρι χέρι. Μπορεί να ήταν πάντα διακριτικοί ως ζευγάρι, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκαν, ήθελαν να το ζήσουν.

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που έφτασαν σε γραφεία περιοδικών, όπως διαβάζουμε στο People Υπήρχαν και κάποιες από το Σεπτέμβριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου είχαν βρεθεί για μπάνιο και πάλι με κοινή παρέα, αλλά τα Μέσα δεν είχαν κάνει τότε τη σύνδεση του Δημήτρη με τη Δούκισσα και καθώς η ομάδα του περιοδικού δεν τον αναγνώρισε στη φωτογραφία, τον είχε «κόψει» από το κάδρο. Οι ίδιες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το επόμενο καλοκαίρι ακροπάριστες σε άρθρο που μιλούσε για τη σχέση τους!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!