Ε.Τσολάκη – Π.Πετρουλάκης: Kουμπάροι οι καλοί τους φίλοι Χ. Καλπάκη και Ι. Μαρινάκης

0

Η Ελένη Τσολάκη λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Παύλο Πετρουλάκη, μιλάει για τον επικείμενο γάμο της.

«Είναι ωραίο αυτό το άγχος της προετοιμασίας. Επειδή ξέρω στο περίπου τι θέλω. Ή για να το θέσω πιο σωστά, ξέρω τι δεν θέλω για το γάμο μου» εξομολογείται στο περιοδικό People.

«Σε όλον αυτό τον αγώνα δρόμου για την άψογη διοργάνωσή του επιστρατεύτηκαν η μαμά μου και οι φίλες μου από τη Θεσσαλονίκη» προσθέτει.

Όσο για το νυφικό που θα βάλει η παρουσιάστρια; «Το νυφικό μου το ράβει η Μαρία Κονίδη, μια εξαιρετική σχεδιάστρια. Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά σε εκείνο που ονειρευόμουν στα κοριτσίστικα όνειρά μου» δήλωσε η Ελένη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι Χρύσα Καλπάκη και Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους πέρασαν μαζί και μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Κουμπάρα θα είναι επίσης και η επί χρόνια κολλητή της φίλη, Μαρία Τσακίρη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να γίνει σύντομα μητέρα, απάντησε: «Μπορεί να ακουστεί κάπως παλιομοδίτικο, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως κάποια πράγματα δεν αποφασίζονται από εμάς, αλλά από τον Θεό. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ «να κάνω ένα χρόνο τηλεόραση, μετά να κάνω εκείνο και έπειτα το άλλο». Εστιάζω τις σκέψεις και τις προσπάθειές μου σε ό,τι βρίσκεται μπροστά μου. Γιατί να κάνω έναν προγραμματισμό που μπορεί να ανατραπεί, αν η ζωή μού τα φέρει διαφορετικά; Για να απογοητευτώ; Προσπαθώ να κάνω αυτό που νιώθω, τη στιγμή που νιώθω πως θέλω να το κάνω. Και είμαι απόλυτα εκεί».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!