Ευκαιρία για τζόγο πάλι στη Βρατανία! Πως θα ονομάσουν το τρίτο παιδί τους Κέητ και Ουίλιαμ;

1

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη και ήδη έχουν βγει τα πρώτα στοιχήματα για το ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού!

Το πρωί της Δευτέρας, η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έκανε μια σπουδαία ανακοίνωση, καθώς αποκάλυψε την τρίτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton.

Σύμφωνα με την κατάσταση της Δούκισσας φημολογείται πως ήδη βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς ήδη ταλαιπωρείται από τους εμετούς και έτσι θα αναγκαζόταν να μείνει μακριά από τις υποχρεώσεις της, οπότε το παλάτι αναγκάστηκε να κάνει την ανακοίνωση.

Το νέο μωρό της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο και θα ήταν το πιο ωραίο δώρο για τον Δούκα και τη Δούκισσα για την 9η επέτειο του γάμου τους.

Ήδη από το πρωί έχουν ξεκινήσει στοιχήματα, τόσο για το φύλο του μωρού όσο και για τα ονόματα του. Όπως ο Πρίγκιπας George Alexander Louis και η Πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana, έτσι και το νέο μέλος της οικογένειας θα έχει ένα “πλούσιο” όνομα.

Αν είναι κορίτσι τα στοιχήματα κάνουν λόγο για το Alice ή Victoria, ενώ αν είναι αγόρι μιλάνε για Arthur ή Philipp.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο