Έκαναν στον Αγγελόπουλο πρόταση για 600.000 ευρώ; «Θέλω τα λεφτά που μου δίνουν γιατί τα αξίζω»!

6

Πολλές προτάσεις για διαφημίσεις έχει δεχθεί, σύμφωνα με φήμες ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη στιγμή που βγήκε από το Survivor, με τη μεγαλύτερη απ’ όλες να φτάνει στα 600.000 ευρώ!

Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

«Δεν ξέρω γιατί τα λένε και τα γράφουν όλα αυτά. Στόχος για μένα δεν είναι μόνο τα λεφτά. Πρώτα κοιτάω αν μου ταιριάζει κάτι και αν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε αυτό. Προσωπικά θέλω τα λεφτά που μου δίνουν να τα παίρνω γιατί τα αξίζω. Και για να σε προλάβω, ούτε πρόταση να είμαι ο επόμενος παρουσιαστής του Survivor είχα», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. λολα στο άρθρο

    Στραβά κοντά πόδια, μακρύς κορμός, χοντρός λαιμός και καρπουζοκεφάλα. Κατά τ άλλα μερικές τον βρίσκουν ωραίο. Από χαρακτήρα υποκριτής κ με πολλά κόμπλεξ κ άξεστος στην συμπεριφορά του. Ο μόνος παίκτης που δεν είπε ότι έκανε έστω κ ένα λάθος ή να ζητήσει συγνώμη για κάτι.

  2. ο τιτλος κλεμενος ειναι δεν ειναι του μμ, αλλα η ουσια ειναι οτι οι σαχλαμαρες για τα γιαουρτια κ τα 600 που γραφατε οι ντανουλες ολο χαρα λες κ θα τα περνατε εσεις δεν ισχυουν. φαντασμενες παραμυθατζουδες

Loading...