Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της συνεργάτης

2

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά με πολλές αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει ήδη κάνει τις πρώτες ετοιμασίες της μέσα στο καλοκαίρι και αυτός ο Σεπτέμβρης την βρίσκει πανέτοιμη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» θα δώσει φέτος μεγαλύτερη έμφαση στα sociam media της καθώς οι δυο ώρες του τηλεοπτικού χρόνου, όπως σημείωσε και η ίδια, δεν την φτάνουν για να χαρεί την επικοινωνία της με τους τηλεθεατές.

Σε αυτό το πλαίσιο, την είδαμε να μοιράζεται σήμερα μία τρυφερή στιγμή με έναν από τους συνεργάτες της. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να βρίσκεταισ την αγκαλιά του Γιώργου Λιανού και έχει σημειώσει στη λεζάντα της: «Πάντα να μου κάνεις τέτοιες εκπλήξεις! Όπως σήμερα! Σ’ αγαπώ».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. κόραξ στο άρθρο

    Γλείφουν οι συνεργάτες, γλείφει και η Μενεγάκη.Γιατί, αν δεν τους πάρει με το καλό ,τώρα που είναι αρχή, θ’ αρχίσουν οι αναχωρήσεις και θα είναι μες τα νεύρα.

Loading...