Ελένη Τσολάκη: Δείτε για πρώτη φορά το μονόπετρό της

0

Η Ελένη Τσολάκη δεν ήταν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν γάμους και νυφικά, ωστόσο, σε λίγο καιρό, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Παύλου Πετρουλάκη.

Κατά τη φωτογράφηση για την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο People, η παρουσιάστρια φορούσε το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του.

«Η πρόταση γάμου ήρθε σε μια στιγμή που την έκανε μη αναμενόμενη. Αυτό την κάνει ξεχωριστή, αφού συνήθως ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Σε εμάς δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή», είπε η Ελένη, αποκαλύπτοντας ότι ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν η μαμά της.

Το ζευγάρι αποφάσισε να μην αρραβωνιαστεί, αλλά να παντρευτεί κατ’ ευθείαν. Ο γάμος θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island, όπου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Κουμπάροι θα είναι οι καλοί τους φίλοι, Χρύσα Καλπάκη και Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους πέρασαν μαζί και μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, αλλά και η κολλητή φίλη της Ελένης, Μαρία Τσακίρη.

 

 
Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!