Ελλάδα: Επιδότηση ανταλλαγής για παλιά ντίζελ από την BMW

0

H ελληνική αντιπροσωπεία της BMW λανσάρει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα στην αγορά και παράλληλα προσφέρει επιδότηση ανταλλαγής για παλιά ντίζελ μοντέλα που φτάνει έως και τα 2.000 ευρώ.

Για να μπορέσει υποψήφιος αγοραστής να κάνει χρήση των προνομιακών όρων θα πρέπει το αυτοκίνητο BMW που θα επιλέξει να έχει εκπομπές ρύπων έως 130 gr/km CO2. Στην περίπτωση αυτή προσφέρεται επιτόκιο 3,9 %, το οποίο θα ισχύει για τα προγράμματα της BMW Financial Services BMW ALL INCLUSIVE, 3 asyDRIVE Select και eSelect.

Ειδικά για τους κατόχους αυτοκινήτων diesel με κινητήρες τεχνολογίας Euro 4 και παλαιότερης, η BMW προσφέρει επιπλέον επιδότηση ανταλλαγής ‘ Future Bonus ’ έως και 2.000 ευρώ για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου BMW με εκπομπές ρύπων έως 130 gr CO2. Για όλα τα αυτοκίνητα ισχύει εγγύηση 5 ετών και δωρεάν service με το πρόγραμμα ΒΜW Service Inclusive.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για ταξινομήσεις έως 31/12/2017 και εξαιρούνται τα μοντέλα BMW i3 & 114d.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...