Αιματοκύλισμα στο Μισισιπί

0

Οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς στο Μισισίπι, μεταδίδει το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικές αστυνομικές πηγές…

Όπως αναφέρουν οι τοπικές Αρχές, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε τρία διαφορετικά σπίτια στην αστική περιοχή του Λίνκολν. Δύο από τα σπίτια αυτά βρίσκονται στο Μπρουκχάβεν και το άλλο στην Μπογκ Τσίτο.

Συνελήφθη ένας 35χρονος

Ένας ύποπτος συνελήφθη σήμερα το πρωί για το αιματοκύλισμα. Πρόκειται για τον 35χρονο ύποπτο, Γουίλι Γκόρι Γκόντμπολντ, ο οποίος φέρεται να κράτησε και έναν 16χρονο όμηρο για κάποια ώρα, σύμφωνα με αναφορές των τοπικών ΜΜΕ.

Τα ονόματα των θυμάτων, μεταξύ αυτών και ενός βοηθού του τοπικού σερίφη, δεν έχουν γίνει γνωστά από τις Αρχές. Ο βοηθός του σερίφη πήγε σε ένα σπίτι μετά από τηλέφωνο του ιδιοκτήτη του, προκειμένου ν’ απομακρύνει τον ύποπτο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Γκόντμπολντ ήταν γνωστός στην Αστυνομία, με μακρόχρονη εγκληματική συμπεριφορά, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί το κίνητρο των επιθέσεων, σύμφωνα με το γραφείο του FBI, στο Μισισιπί.

Οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην απαγγελία κατηγοριών σε βάρους του 35χρονου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!