Μουζουράκης – Σωλομού: Περίεργο ήταν, που έμειναν τόσο καιρό μαζί!

0

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί ήταν πολλά χρόνια μαζί, αλλά φαίνεται πως πέρασαν το καλοκαίρι χωριστά και πως ήρθε το τέλος στη σχέση τους.

Σύννεφα στη σχέση του Πάνου Μουζουράκη και της Μαρίας Σολωμού, φαίνεται πως υπάρχουν τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι χωριστά κι έχει έρθει το τέλος της πολύχρονης σχέσης τους.

Η Μαρία Σολωμού πέρασε τις διακοπές της μόνη στην Αντίπαρο ​και όλο το τελευταίο διάστημα, δεν έχει εμφανιστεί κάπου με τον καλλιτέχνη και τον επί χρόνια σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη. Οι δυο τους φαίνεται πως ξεκίνησαν ν’ απομακρύνονται μετά από την απόφαση του Πάνου να φύγει στην Αμερική και ήρθε το τέλος.

Και μπορεί στην εκπομπή να μίλησαν για σίγουρο χωρισμό του ζευγαριού, ωστόσο η Μαρία Σολωμούαπάντησε στο Weekend της εφημερίδας Αληθινές Ειδήσεις, πως δεν έχει χωρίσει ποτέ από τον Πάνο. Όπως και να’ χει, πληροφορίες πάντως θέλουν, να υπάρχουν ακόμη συναισθήματα κι από τις δύο πλευρές και δεν είναι απίθανο να τους ξαναδούμε μαζί.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...