Εταιρεία με sex toys ψάχνει υπάλληλο για να τα δοκιμάζει!

2

Η LoveWoo, εταιρεία με ερωτικά παιχνίδια με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει σε έναν ενδιαφερόμενο την ευκαιρία να δοκιμάσει το ευρύ φάσμα των προϊόντων τους για ενήλικες και φυσικά με αδρή ανταμοιβή της τάξεως των 28.000 λιρών.

Η δουλειά αυτή περιλαμβάνει τη δοκιμή εσώρουχων, παιχνιδιών και σεξουαλικών παιχνιδιών κάνοντας σχόλια για το πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Ο εν λόγω υπάλληλος θα πρέπει να γράψει σχόλια στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να τα μοιραστεί μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τα κοινωνικά μέσα για να απαντήσει σε ερωτήματα πελατών.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. ΚΑΡΜΕΝ στο άρθρο

    Αγαπημένε Μανωλάκη επειδή έχω μεγάλη ανάγκη για δουλειά μήπως μπορείς να βάλεις την αγγελία αυτούσια να κάνω αίτηση να στείλω και βιογραφικό. Από τότε που με χώρισε ο άντρας μου ο Νίκος (που τον έπιασα με γυναίκα στο κρεβάτι) με πέταξε κι από την δουλειά, είμαι άνεργη και δεν έχω κάνει σχέση. Έχω πάρει 35 κιλά και περνάω καλά μόνο με τον δονητή μου. Ευκαιρία να δοκιμάσω καυτά σεξ τόυς και να πληρώνομαι ταυτόχρονα. Ευχαριστώ και περιμένω.

Loading...