Έτοιμη να γυρίσει στη δουλειά η Angelina Jolie

0

Οι τελευταίοι μήνες ήταν σίγουρα δύσκολοι για την σταρ του Χόλιγουντ λόγω του δύσκολου χωρισμού της από τον Brad Pitt.

Τώρα όμως η διάσημη ηθοποιός είναι έτοιμη να επιστρέψει στην υποκριτική, αφού πήρε τον απαραίτητο χρόνο που χρειαζόταν μακριά από τη δουλειά και κοντά στα παιδιά της.

Η Angelina Jolie που εκτός από την ηθοποιία ασχολείται και με τη σκηνοθεσία παρακολούθησε την τελευταία της σκηνοθετική δουλειά με τίτλο «First They Killed My Father» στο φεστιβάλ ταινιών Telluride Film Festival στο Κολοράντο.

Σε δηλώσεις της είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα σκηνοθετούσε με πάθος, όπως η τελευταία της ταινία και επομένως θα επιστρέψει στην υποκριτική. «Έμεινα εκτός εδώ και ένα χρόνο, λόγω της οικογενειακής μου κατάστασης για να φροντίσω τα παιδιά μου», δήλωσε η Jolie και πρόσθεσε: «Όταν αισθανθώ ότι είναι ώρα να επιστρέψω στη δουλειά, θα μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά. Ήμουν απαραίτητη στο σπίτι. Ελπίζω να εργαστώ τους επόμενους μήνες».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!