Εurobasket: Ο Θαν. Αντετοκούνμπο διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου μπλοκέρ!

0

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods έχει πετύχει από δύο μπλοκ σε κάθε παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Ισλανδία και τη Γαλλία. Με αυτά τα τέσσερα κοψίματα κατατάσσεται ως τώρα δεύτερος πίσω μόνο από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ της Ισπανίας και τον Λετονό σούπερ σταρ και φιλαράκι του Θανάση από τους Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις!

Μαζί του επίσης βρίσκεται και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ενώ με τρία ακολουθούν ο Πάου και ο Μαρκ Γκασόλ, ο Ντάριο Σάριτς και ο Αρτέμ Πουστόβι της Ουκρανίας.

Όπως καταλαβαίνετε από το ανάγνωσμα και μόνο των παραπάνω ονομάτων, ο Θανάσης ανταγωνίζεται με παίκτες του ΝΒΑ εξαιρώντας τον Ουκρανό σέντερ (2.16μ.) και μάλιστα ψηλούς με βασικό ρόλο στην ομάδα του ο καθένας, πλην μόνο του Χουάντσο στο Ντένβερ.

Από όλους μάλιστα τους προαναφερόμενους, ο Έλληνας άσος είναι ο μοναδικός μαζί με τον Σάριτς που δεν είναι σέντερ και ο κοντύτερος από όλους! Δεν αρκεί το ύψος προφανώς για να κόψεις έναν αντίπαλο όπως αποδεικνύει.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!