Έβελυν Καζαντζόγλου: Αποκαλύπτει πως έκανε μαθήματα για να γίνει επαγγελματίας πιλότος αλλά…

0

Άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Ο πατέρας της είναι Έλληνας ναυτικός. Σε ένα ταξίδι του γνώρισε τη Σκoτσέζα μητέρα της, την ερωτεύτηκε και έμεινε εκεί. Oι γονείς της ήρθαν μόνιμα στην Ελλάδα όταν η Έβελυν έγινε 6 χρόνων.

«Θεωρώ ότι οι γονείς μου έκαναν μια πολύ καλή επιλογή. Αν έρθεις στην Ελλάδα, δεν μπορείς να φύγεις εύκολα. Είναι απίθανο να μεγαλώνει ένα παιδί κάτω από τον ελληνικό ήλιο» είπε η ίδια στο People.

Δύο χρόνια αργότερα ξεκινά την ιππασία, ενώ στα 15 της αποφασίζει πως θέλει να γίνει πιλότος. «Στα 16 μου έστειλα επιστολή στην British Airways, ώστε να μάθω τι χρειάζεται για να κάνω απευθείας εκπαίδευση εκεί.  Οι γονείς μου με είχαν στείλει να παρακολουθήσω μαθήματα πτήσης για Piper. Βέβαια, δεν ήταν εφικτό να πάρω το δίπλωμα λόγω ηλικίας. Όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, η μητέρα μου ήταν κάθετη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχω τον έναν στη θάλασσα και τον άλλο στον ουρανό» μου είπε. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως είναι καλύτερα. Έχω ταξιδέψει τόσο πολύ, σαν να ήμουν πιλότος».

Ωστόσο, ακόμα και τότε συνεχίζει την ιππασία, που, όπως παραδέχεται, ήταν η ζωή της. «Πήγαινα πριν και μετά το σχολείο. Στη συνέχεια πέρασα στη Γυμναστική Ακαδημία, οπότε το να γίνω προπονήτρια ήταν για εμένα φυσική εξέλιξη, αφού δεν είχε πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου να γίνω πιλότος. Μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποίησα πως δεν θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική, αφού αντιλήφθηκα ότι δεν ήθελα να γίνει επάγγελμα το χόμπι μου. Εκείνη την περίοδο είχα ξεκινήσει το μόντελινγκ –αρκετά επικερδής απασχόληση–, που μετέπειτα έγινε η δουλειά μου. Παράλληλα σπούδασα image making».

Η ίδια τονίζει ότι η καριέρα στο μόντελινγκ ήταν κάτι που δεν κυνήγησε ποτέ. «Ένας φίλος μου με πήγε στην πρώτη μου μάνατζερ, την Ανθή Λάλου. Τότε είχα τα μαλλιά μου ράστα και μου είπε “έχεις πολύ ωραίο σώμα, αλλά αυτό το πράγμα στο κεφάλι σου τι είναι;”. Ήμουν αγοροκόριτσο. Η πρώτη φορά που έβαλα τακούνια στη ζωή μου ήταν στο show του Βασίλειου Κωστέτσου» θυμάται.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...