Φωτογραφίες από το εξωτικό νησί που θα γίνουν τα γυρίσματα του Nomads!

0

Στις Φιλιππίνες θα γυριστεί το νέο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, το NOMADS. Συγκεκριμένα τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε ένα εξωτικό νησί στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων, το Palawan.

Βρίσκεται στο δυτικό άκρο της ασιατικής χώρας και φημίζεται κυρίως για τον υπόγειο ποταμό Puerto Princesa, το μεγαλύτερο σε μήκος υπόγειο ποτάμι στην ασιατική ήπειρο και το δεύτερο παγκοσμίως.

Μάλιστα, οι αναγνώστες του πιο έγκυρου ίσως ταξιδιωτικού περιοδικού παγκοσμίως, του Conde Nast Traveller το ψήφισαν ως το ομορφότερο νησί στον κόσμο.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν από τους πιο hot παγκόσμιους εξωτικούς τουριστικούς προορισμούς που κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις του κόσμου αν και η απόστασή του από την Ευρώπη καθιστά τη μετάβασή του σε αυτόν, δύσκολη.

Συγκεκριμένα, από την πρωτεύουσα, την Μανίλα, η πτήση μέχρι αυτό διαρκεί περί τα 75 λεπτά, ωστόσο αν κάποιος επιλέξει να φτάσει ακτοπλοϊκώς, μπορεί να χρειαστεί και 24 ώρες.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!