Φωτογράφος μεταμορφώνει άρρωστα παιδιά σε σούπερ ήρωες!

0

Ο Josh Rossi έκανε κάτι μοναδικό… Μεταμόρφωσε έξι παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ήρωες της Justice League, ομάδας super heroes που εμφανίζεται στα κόμικς της DC.

Ο φωτογράφος μετέτρεψε τα αδύναμα χαρακτηριστικά τους σε σούπερ δυνάμεις. Ο 9χρονος Teagan που έχει μισή καρδιά, έγινε Superman. Ο 5χρονος Simon Fullmer που πάσχει από περιφερική νευροπάθεια που σχετίζεται με τον καρκίνο, μεταμορφώθηκε σε Batman. O Kayden Kinckle που έχει χάσει τα δύο πόδια του, μπήκε στο σώμα του Cyborg. Ο μικρός Mataese Manuma πάσχει από λευχαιμία και για μια μέρα έζησε ως Aquaman!

Μπροστά από την κάμερα του Josh Rossi, έκατσε και ο Zaiden Stolrow. Ο πιτσιρικάς που γεννήθηκε με το Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD) και λατρεύει να τρέχει, ήταν η καλύτερη επιλογή για να βάλει τη στολή του The Flash. Τέλος, η πιτσιρίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο, Sofie Loftus πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ως Wonder Woman.

Το καθένα από αυτά τα παιδιά μετά την φωτογράφιση, απέκτησε το δικό του κινηματογραφικό poster. «Ήθελα να τιμήσω την γενναιότητα αυτών των παιδιών. Αυτές οι φωτογραφίες έχουν αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου και έχω αναθεωρήσει σχετικά με το τι έχει αξία στη ζωή μας», δηλώνει ο φωτογράφος.

Χωρίς ή με στολές, αυτά τα παιδιά είναι αληθινοί σούπερ ήρωες!

Justice League Kids

This photographer is helping disabled kids become superheroes! ???Josh Rossi Photography

Posted by UNILAD Film on Mittwoch, 30. August 2017

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!