Φουρθιώτης – Καρβέλας: Ο καυγάς της 10ετίας στο Star Academy-Τα τρία εκατομμύρια τηλεθεατές πώς προέκυψαν; Μέσω της αφαιρετικής μεθόδου του Τσανγκ;

1

Σκηνικά απείρου κάλλους –έτι μία φορά– διαδραματίστηκαν στο πλατό του Star Academy, ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Καρβέλα, οι οποίοι πια διεκδικούν επάξια τον τίτλο του πιο trash τηλεοπτικού διδύμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής του ήρθε εξώδικο από την παραγωγή του Star Academy να συμμορφωθεί με τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει και να μην συμπεριφέρεται έτσι.

Κάτι τέτοιο βέβαια «μύριζε» δάκτυλο Φουρθιώτη, ο οποίος είναι το «πρώτο βιολί» του ριάλιτι, γεγονός που όπως φαίνεται εξόργισε τον Καρβέλα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ανεβάζει τους τόνους.

Ο Μένιος Φουρθιώτης βέβαια δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσει να «φορτώνει» με αποτελέσμα να απαντά στα όσα του καταλόγιζε ο Καρβέλας και το σκηνικό να ξεφεύγει επικίνδυνα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο