George και Amal Clooney: Αυτή είναι η ιστορία του έρωτά τους

0

Ο George Clooney έδωσε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και μοιράστηκε λεπτομερώς την ιστορία του με τη σύζυγό του, Amal. Όπως ο ίδιος αναφέρει, μέσα στο διάστημα ενός χρόνου και δύο μηνών το ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε, αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε.
Όλα άρχισαν τον Ιούλιο του 2013, όταν η νομικός Amal Alamuddin επισκέφθηκε τη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, στο δρόμο της για τις Κάννες με έναν κοινό τους φίλο. Εκείνες τις μέρες, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, εκείνη και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν.
«Σκέφτηκα ότι ήταν όμορφη, έξυπνη και αστεία. Δε ξέρω τι σκέφτηκε εκείνη για εμένα, μάλλον ότι ήμουν μεγάλος. Μετά μου έστειλε μερικές φωτογραφίες από τις μέρες της στην περιοχή, μιλούσαμε ο ένας στον άλλο με emails, κυρίως για το τι γινόταν στις ζωές μας και μετά από λίγο καιρό ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είμασταν απλώς φίλοι», είπε ο George.

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν τον Οκτώβριο του 2013, όταν ο George κάλεσε την Amal στα Abbey Road Studios στο Λονδίνο, όπου εκείνος επέβλεπε την ηχογράφηση του soundtrack για την ταινία Monuments Men. «Ήταν ένα καλό ραντεβού. Πήγαμε για δείπνο και εκείνη πρότεινε ένα πολύ hip και chic μέρος. Όταν βγήκαμε, υπήρχαν 50 φωτογράφοι, αλλά εκείνη το χειρίστηκε άψογα. Τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα όταν πήγα στο Λονδίνο», ανέφερε ο ηθοποιός.
O George ήταν στην πόλη για έξι εβδομάδες, ενώ πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί της στο Cabo San Lucas. Το ζευγάρι στη συνέχεια πήγε για σαφάρι στην Κένυα και όταν ο George επέστρεψε στο Los Angeles το 2014, ήταν πλέον σίγουρος ότι η Amal ήταν η μια και μοναδική. Έδειξε στον φίλο του, Ben Weiss, μια φωτογραφία της και του είπε «Θα της ζητήσω να με παντρευτεί».
Μετά, ο George αγόρασε για την Amal ένα δαχτυλίδι χωρίς όμως εκείνη να γνωρίζει κάτι. «Δεν ήξερε τίποτα. Ήταν τεράστιο ρίσκο. Εκείνη ήταν στην Αγγλία και επέστρεφε στο Los Angeles και είχε κάνει μια συζήτηση με τους γονείς της, που την ρωτούσαν για τις προθέσεις μου. Εκείνη τους έλεγε να χαλαρώσουν γιατί βγαίναμε μόνο για έξι μήνες», είπε ο Clooney.

Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που εκείνος έκανε για την Amal. «Η μόνη μου σκέψη ήταν ότι μπορεί να έλεγε ότι ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Αλλά δεν υπήρχε αμφιβολία ότι είμασταν το σωστό ζευγάρι και η κατάλληλη ομάδα. Είμασταν από την αρχή μια ομάδα. Είμασταν αμέσως χαρούμενοι, και από τότε ποτέ δε σταματήσαμε να νιώθουμε έτσι», πρόσθεσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον George, το να βρει το είδος αγάπης που έχει με την Amal «τον άλλαξε με κάθε τρόπο που κάθε άνθρωπος που έχει ερωτευτεί τρελά αλλάζει. Ξαφνικά, η ζωή του άλλου γίνεται για εσένα πιο σημαντική από τη δική σου. Λυπάμαι που ήμουν 50κάτι όταν συνέβη, μόνο και μόνο γιατί θα μπορούσα να έχω περάσει περισσότερο καιρό μαζί της», ανέφερε ο Clooney.
Μιλώντας για το γάμο τους, που συνέβη το Σεπτέμβριο του 2014 στη Βενετία, ο George είπε: «Δεν είπαμε σε κανέναν άλλο ότι θα το κάναμε, αλλά με τον καιρό κάποιος το έμαθε. Μόλις ο κόσμος το κατάλαβε, έγινε event. Πήραμε ένα λεωφορείο για Βενετία, μπήκαμε σε μια βάρκα και μόλις κατεβήκαμε υπήρχαν τόσοι φωτογράφοι και τόσος κόσμος που περίμενε. Είμασταν καθισμένοι στη βάρκα και απλά σκέφτηκα ‘Γιατί κρυβόμαστε; Γιατί σκύβουμε; Δε θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για κάτι τέτοιο.’ Οπότε απλά σηκωθήκαμε και χαιρετήσαμε».
Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο George και η Amal δεν είχαν συζητήσει για το αν θέλουν παιδιά. «Δεν ήταν ποτέ μέρος του DNA μου. Δεν το σχεδιάσαμε. Το συζητήσαμε πρώτη φορά αφού είχαμε παντρευτεί. Είχαμε την υποψία ότι δε θέλαμε να κάνουμε παιδιά. Και μετά το γάμο, η Amal και εγώ συζητούσαμε και νιώσαμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί και ότι θα έπρεπε να μοιραστούμε την τύχη μας. Θα ήταν πολύ εγωκεντρικό να έχουμε κάτι τέτοιο μόνο για εμάς τους δύο».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!