Γιώργος Λιανός: Τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία σύσκεψη πριν τις διακοπές

0

Συνέντευξη στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε on camera την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος του ανέφερε πως είναι γνωστό ότι η ωραία Ελένη του τόνισε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ότι θα συνεχίσει μαζί της και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν: «Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός. Όσο για το αν υπήρξε δυσαρέσκεια από την πλευρά της Ελένης επειδή γράφτηκε πως αναλαμβάνει δική του εκπομπή, αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία σύσκεψη πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές: «Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα και είχε πει: «Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!