Γιώργος Παπαδάκης: «Είχα καβαλήσει το καλάμι στο παρελθόν»

4

Για την πορεία του στον τηλεοπτικό αέρα που μετρά πάνω από 25 χρόνια, μίλησε στην εφημερίδα «Real Life» και στην Πολυξένη Καραμίχα, ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής του ANT1 δεν δίστασε να αναφερθεί και στην εποχή που είχε καβαλήσει το καλάμι εξαιτίας της επιτυχίας του στη μικρή οθόνη.

Είκοσι οκτώ χρόνια στην πρώτη γραμμή και πρώτος. Πώς νιώθετε;

Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον ΑΝΤ1 να κάνω ένα αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα, χωρίς να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, αυτή την ώρα και με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, άλλοι συνάδελφοι ακολούθησαν  το ίδιο πρότυπο, ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία, σε άλλα κανάλια. Εκ των πραγμάτων, αισθάνομαι δικαιωμένος. Έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς συναδέλφους μου, που στη συνέχεια πήραν τον δικό τους δρόμο. Είμαι συνειδητοποιημένος μετά από τόσα χρόνια στο επάγγελμα. Υπήρξαν περίοδοι που είχα καβαλήσει το καλάμι και θεωρούσα ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω μου. Αυτές οι εποχές τελείωσαν και ανήκουν στο παρελθόν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. ΑΤΣΑ στο άρθρο

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ /ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ /

  2. ποποπο στο άρθρο

    Τα έχει κονομήσει άγρια ο τύπος εδώ και χρόνια τώρα στον αντ1 και ξέρει και μιλάει τώρα. Τι καταλαβαίνει αυτός από φτώχια και ανέχεια; Σχίζει τον κώλο του κάθε μέρα με τις αγριοφωνάρες του, μας δουλεύει κανονικά αυτός.

  3. ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ στο άρθρο

    ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ, ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΟ, ΟΛΟ » ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ»… ΕΝΑΣ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΦΟΥΛ, ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ, ΕΓΩΠΑΘΗΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ. ΑΠΛΑ, ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

Loading...