Γιώργος Θεοφάνους: Πώς θα αντιδρούσε αν τα παιδιά του πήγαιναν σε talent show;

0

Ο ταλαντούχος δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο allyou.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του.

Τα παιδιά σας είναι αυστηροί κριτές στις δουλειές σας;

Τα παιδιά μου είναι η πιο αυστηροί κριτές ειδικά όταν κάνω πράγματα που αφορούν τα παιδιά. Για παράδειγμα τα παιδικά βιβλία που γράφω. Πέρσι κυκλοφόρησε το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της παραμυθολογίας και σε λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί το τρίτο και τέταρτο. Όλη η σειρά θα ολοκληρωθεί το 2018 με άλλα τρία βιβλία μου. Στην παραμυθολογία τα παιδιά μου παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο ξέρουν τους ήρωες έχουν μεγάλη φαντασία και πολλές φορές με κατευθύνουν και το χαίρομαι πολύ.

Στα τέρατα έχουν αναμειχθεί ακόμη περισσότερο. Τα αγόρια κυρίως με τα τραγούδια hip hop και τα κορίτσια με το styling και τα ρούχα. Και όχι μόνο. Έχουν διαβάσει το κείμενο πριν καν γίνει ανάγνωση τους έκαναν τις παρατηρήσεις τους και όλα αυτά βελτίωσαν πάρα πολύ το αποτέλεσμα.

Στο παρελθόν σας έχουμε δει να είστε στην κριτική επιτροπή πολλών τηλεοπτικών talent shows που σχετίζονται με τη μουσική. Αν κάποιο από τα παιδιά σας, σας ανακοίνωνε ότι θα πάρει μέρος σε κάποιο ανάλογο talent show ποια θα ήταν η αντίδρασή σας και τι θα τα συμβουλεύατε;

Αν κάποιο από τα παιδιά μου έχει ιδιαίτερο ταλέντο εννοείται θα είμαι ο πρώτος που θα τα στηρίξω. Οποιοδήποτε ταλέντο.

Έχετε κάνει μία μεγάλη και πολύ αξιόλογη καριέρα με πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Ξεκινώντας την καριέρα σας πιστεύατε ότι θα φτάσετε σε αυτό το επίπεδο;

Όταν κάνει όνειρα ένας άνθρωπος δεν πρέπει να έχει όρια. Αυτό λέω και στα παιδιά μου αυτό έκανα και εγώ μικρός. Θυμάμαι όταν ήμουν στρατιώτης στην σκοπιά κρατώντας το όπλο μου, έκανα απονομή Όσκαρ μουσικής στον εαυτό μου! Δεν έχω πάρει κάποια Όσκαρ και ούτε ξέρω πότε θα πάρω. Πάντως ποτέ δε σταματάω να κάνω σχέδια και να σκέφτομαι το μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...