Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι λέει ο άνθρωπος για την…απομίμηση του Αντ1!

2

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τηλεθεατή» μίλησε για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 το οποίο και θα παρουσιάζει, το Nomads.

Είναι πρόκληση μετά τα νούμερα και την επιτυχία του Survivor η παρουσίαση του Nomads; Και πως θα την αντιμετωπίσετε;

«Το μόνο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι το ίδιο το project το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους μας όσον αφορά την υλοποίηση του.. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα. Είναι μία τεράστια-παραγωγή, του εκτός από το αγωνιστικό κομματικοί την καθημερινή μάχη με τις αντιξοότητες έχει και στοιχεί αφού θα «ζήσουμε» την καθημερινότητα των ιθαγενών σε ένα τόσο μακρινό για εμάς μέρος. Θα είναι, πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον!».

Πώς βλέπετε να διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο τη σεζόν που ξεκινάει σύντομα;

«Είναι μια περίοδος ανακατατάξεων, στην τηλεόραση, συμβαίνει αυτό τακτικά. Αλλάζουν τα ζητούμενα του κοινού, αλλάζουν και τα προγράμματα και τα σχέδια των σταθμών. Εξάλλου αυτή είναι η δουλειά μας, να σφυγμομετρούμε, την ανάγκη του θεατή για ψυχαγωγία και να του την προσφέρουμε: Πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά η σεζόν».

#arnaoutoglou #protaras # summer2017

A post shared by myro orphanidou ☘♥️♐ (@myro_29) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια